Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas

Aprašymas:

Penkerius metus fermentuotas augalinis ekstraktas, kuriame gausu maistinių skaidulų ir biogeninių metabolitų (postbiotikų), sukuriančių palankią terpę žarnyno mikroflorai.

41,31 EUR

Penkerius metus fermentuotas augalinis ekstraktas, kuriame gausu maistinių skaidulų ir biogeninių metabolitų (postbiotikų), sukuriančių palankią terpę žarnyno mikroflorai. 

*Skaidulinių medžiagų gausa ir įvairovė

*400 rūšių biogeninių metabolitų

*Tinka vaikams: nėra užspringimo rizikos, nes produktas skystos konsistencijos

*Sudėtyje nėra GMO, pieno produktų, glitimo

*Tinka veganams

Vartojimas:

Po vieną maišelį vieną kartą per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal poreikį), geriausiai – ryte, nevalgius. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti drungnu vandeniu. Atidarius maišelį – suvartoti nedelsiant.

Pakuotėje yra: 30 maišelių po 2,5g/Grynasis svoris-75 g

Geriausias iki: 2020 08 16

SUBRANDINTA GAMTOS. PATVIRTINTA MOKSLO.

PAGAMINTA JAPONIJOJE

Sudedamosios dalys:

galakto-oligosacharidai – 750 mg

frukto-oligosacharidai – 750 mg

cukrūs (melasa/oligosacharidai) – 551,12 mg

naminių slyvų (Prunus domestica L.) vaisių ekstraktas – 216,91 mg

daržinio špinato (Spinacia oleracea L.) lapų ekstraktas – 71,56 mg

kininių ožerškių (Lycium chinense Mill.) vaisių ekstraktas – 27,30 mg

valgomojo dantenio / šiitake grybo (Lentinula edodes) milteliai – 22,87 mg

paprastojo tamsiojo bastučio (Brassica rapa var. Perviridis) ekstraktas – 13,28 mg

skiautėtalapių fikusų (Ficus carica L.) vaisių ekstraktas – 13,28 mg

rykštinės ir pietinės šilauogių (V.ashei Reade, V. australe Small) ekstraktas – 8,85 mg

raudonosios vaškuonės (Myrica rubra) vaisių ekstraktas – 8,85 mg

kvapiųjų citrinmedžių (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) vaisių ekstraktas – 8,85 mg

braziliško agariko (Agaricus blazei) milteliai – 8,85 mg

kuokštinių sėdžių / maitake grybo (Grifola frondosa) milteliai – 8,85 mg

jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai – 8,85 mg

dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai – 8,85 mg

dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai – 8,82 mg

rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis


Fermentacijos procese naudotos probiotinės kultūros:

Bifidobacterium breve ss. breve, Bifidobacterium infantis ss. infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei ss. casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ss., Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus.

Skaidulinių medžiagų kiekis viename 2,5 g maišelyje: 2,49 g.

Pieno rūgšties bakterijų kiekis viename 2,5 g maišelyje: 0,009 g.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Svarbu subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

JAPONIJOJE ATLIKTOS KLINIKINĖS STUDIJOS IR TYRIMAI